Zet dagelijks stappen
om je hersenen te veranderen
met de Brain Balance Journal

BESTEL NU

Brain Balance Journal

Bestel jouw Journal nu en zet de juiste stappen richting jouw Brain Balance

Vind jij het ook zo lastig om ingesleten gewoonten te veranderen? Dan ben je zeker niet de enige. Het menselijk brein geeft namelijk de voorkeur aan aangeleerde patronen en dit maakt ze vaak moeilijk te doorbreken. 

Daarom heb ik de Brain Balance-journal speciaal ontwikkeld om dagelijks de stappen te zetten die nodig zijn om je hersenen te veranderen. De laatste inzichten uit de neurowetenschap begeleiden je op een leuke manier stap voor stap door jouw persoonlijke reis van zelfontwikkeling. Het is een journal boordevol waardevolle inzichten, tools, tips en opdrachten. Over belangrijke breinthema’s zoals breinkennis, stress, slaap, Brain Food, bewegen en ontspannen.


Zet dagelijks stappen richting je doelen

De Brain Balance-journal komt beschikbaar in 4 unieke seizoensvarianten, die elk zijn uitgevoerd in een aparte kleur: voorjaar (gebroken wit), zomer (oranje), herfst (mosgroen) en winter (blauw). Een jaar lang journalen kan ook. De hele serie is tegen een mooie korting in één keer te bestellen. 

Elke journal bevat dag-, week- en maandpagina’s, zodat je er dagelijks mee aan de slag kunt. Of je nu beter met stress en angsten wilt leren omgaan, je mindset, focus en levensstijl wilt ontwikkelen of grote stappen wilt zetten bij het bereiken van je persoonlijke dromen; alles begint met het veranderen van je hersenen. Met deze journal heb je hiervoor de ideale tool in handen. De journal geeft je meer inzicht in je eigen breinprogrammatie en belemmerende overtuigingen. Want juist het opschrijven en inplannen van je doelen, zet je aan tot dagelijkse actie.

 

De Brain Balance journal is iets voor jou als je...

 

 

  • Graag wilt veranderen
  • Weinig energie hebt
  • Regelmatig stress ervaart
  • Gezonder wilt eten en leven
  • Sneller stappen wilt zetten richting je doelen en dromen
  • Meer kennis wilt ontwikkelen over je hersenen
  • Iedere dag met deze kennis aan de slag wilt
  • Preventief wilt leren omgaan met verandering
  • Gewoon super geïnteresseerd bent in je eigen hersenen

Waarom een journal?

Het is voor iedereen mogelijk aangeleerde patronen te doorbreken. Toch is dit voor iedereen mogelijk. Wat je ervoor nodig hebt, is de juiste kennis van de hersenen. En in het bijzonder van een principe dat ‘zelfgestuurde neuroplasticiteit’ heet.

Dit principe betekent dat jij je brein zelf kunt stimuleren om zich te ontwikkelen en te veranderen. Om vaardigheden te leren die je nu nog niet beheerst. Om negatieve gewoonten om te zetten in positieve. En om zo grote stappen te zetten richting het leven van je dromen.

Er is een hele effectieve manier om de kracht van neuroplasticiteit in je voordeel te benutten. Deze manier is journalen.

Schrijven in een journal heeft namelijk een bijzondere uitwerking op het brein. Het verhoogt het concentratievermogen en verlaagt het stressniveau. Het versterkt je denk- en leervermogen en boost je humeur en creativiteit.

Maar nog belangrijker: dat wat je herhaaldelijk opschrijft en aandacht geeft, verandert iets in je neurale netwerken.

Door dagelijks te journalen, verander je dus je hersenen. En als onvermijdelijk gevolg daarvan verandert ook je leven.

Boost je immuunsysteem met Brain Balance e-book ontvangen
Charlotte Labee