Charlotte Labee

Brain Balance Opleidingen

Het instituut voor breinkennis

De 5 zekerheden:

Preventieve zorg voor het brein is de beste stap die je kunt nemen

De meest waardevolle tool in het menselijk lichaam is zonder twijfel je brein. Je hersenen sturen nagenoeg alles aan. Hoe we leren, denken, voelen en creëren. Maar ook hoe geluk wordt ervaren en hoe we ons als mens blijven ontwikkelen. In deze snel veranderende wereld is preventieve zorg voor je brein dan ook essentieel, om je beter staande te kunnen houden in de dagelijkse ratrace of life. Want in onze huidige maatschappij is er meer dan ooit behoefte aan een juiste balans. Maar liefst 52% van alle werkende Nederlanders ervaart burn-out klachten en dit blijft jaarlijks groeien. Als we hier nu niet samen wat aan doen, zullen naar verwachting in 2030 mentale ziekten zoals Parkinson, Alzheimer, dementie, depressie en burn-out, de grootste ziektelast ter wereld vertegenwoordigen.

Kennis van je brein is de eerste stap in de goede richting! In de Brain Balance opleidingen leer je de balans terug te vinden, zowel mentaal als fysiek. De opleidingen zijn geschikt voor iedereen die meer wil leren over zijn/haar brein en de doelgerichte werking daarvan. Of je jezelf nu op persoonlijk gebied verder wil ontwikkelen of als professional anderen wil helpen. Je leert over de werking en herprogrammering van het brein en hoe je dit bij anderen kunt activeren. Dat is de eerste stap naar een nieuwe lifestyle, die meer in balans is, waardoor gezondheidsklachten verdwijnen en meer van het leven genoten kan worden. 

Brain Balance Coach: de baan van de toekomst

Een opleiding tot Brain Balance Coach biedt een groot perspectief in het werkveld. Zo hebben we aan de hand van toekomstschetsen een serie stellingen voorgelegd aan diverse specialisten, werkzaam in de gezondheidszorg. Hierbij kwamen onderwerpen aan bod zoals werkgelegenheid, carrièreperspectief en de invloed van ziektebeeld ontwikkelingen in de aankomende decennia. Hieruit kwam naar voren dat banen en opleidingen zoals we die nu kennen, er straks echt anders uitzien. Eerder vermeldde ik al dat naar verwachting in 2030 mentale ziekten zoals Parkinson, Alzheimer, dementie, depressie en burn-out, de grootste ziektelast ter wereld zullen vertegenwoordigen.

Een job als Brain Balance Coach is dus belangrijk in de samenleving waar we vandaag in leven, maar absoluut onmisbaar in die van morgen!

Denk dus niet te lang na en doe NU mee! 

Heb je vragen over een van onze opleidingen?

Vind je het lastig om je richting te bepalen of te kiezen uit het aanbod,
ontvang hier gratis de Brain Balance wijzer, die jou support in de juiste keuze.