Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

3 juli, Rotterdam,

Brain Balance workshop Burn-out

Heb je zelf te maken met een burn-out? Loop je al tijden met verschijnselen, of heb je een burn-out gehad?
Of ben je HR-manager of coach en heb je te maken met collega’s of cliënten die met burnouts te maken hebben? Dan is deze workshop voor jou een echte ‘must-follow’!

Hoe ontstaat een burn-out. Waarom sturen je hersenen aan op deze disbalans en hoe kun je voorkomen dat je in een burn-out belandt?
Ik leer je in deze workshop hoe je jezelf of andere mensen kan helpen om vanuit de behoefte van onze hersenen, de invloeden van buitenaf, de kaders vanuit onze jeugd, voeding en beweging, weer balans te vinden in het brein en daarmee je dagelijks functioneren.

Burnout en de balans in ons brein zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden!
Een burn-out wordt namelijk aangestuurd door een disbalans in de hersenen waarna de overige systemen ook in de war raken en niet meer goed kunnen presteren. Soms zelfs tot ernstig gevolg dat mensen niet meer hun bed uit kunt komen, geen energie meer hebben, met zelfs fysieke klachten tot gevolg.

Deze workshop duurt 4 uur van 9.00 tot 13.00 in Rotterdam,
Na deze ochtend heb je meer gedetailleerd inzicht in waarom mensen in een burn-out terecht komen en wat je kan doen om dit te voorkomen.

Over Charlotte Labee

ervaringsdeskundige

Charlotte staat midden in het leven. Probeert het maximale eruit te halen. Ze beleefde pieken en dalen. Succes en tegenvallers. Ze heeft een eigen aanpak en model ontwikkeld waarmee ze mensen helpt en stimuleert om direct resultaat te ervaren. Ze geeft op een toegankelijke en enthousiaste wijze lezingen en trainingen en gebruikt daarbij de theorie ter ondersteuning van haar praktijkervaring.

Charlotte is te boeken voor o.a. bedrijfstrainingen, bedrijfscoaching, lezingen, congres presentaties, netwerkbijeenkomsten, symposia, conferenties, relatiedagen, gebruikersdagen, jaarvergaderingen en prijsuitreikingen.