Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

21 mei, Rotterdam,

Golden Growth workshop

Voel je dat er meer in je zit dan er uitkomt? Wil je groeien? Wil je meer uit je leven halen?
Voor iedereen die deze ambitie herkent, heb ik het Golden Growth Model ontwikkeld. Een 6 stappen-plan over dromen, angsten, basisbehoeften en structureel veranderen zonder terug te vallen in oude patronen. Want dat is natuurlijk het grote herkenbare probleem bij veranderen; we zakken snel weer terug in onze vertrouwde gewoonten!

Tijdens deze workshop ga ik dieper in op je brein en het vinden van de juiste balans daarin.
Met deze balans in je brein kunnen je hersenen in optimale staat presteren en kun jij 30-40% meer uit je leven halen. In je privé leven maar ook je werk. Het Golden Growth Model is dan ook een moderne en toegankelijke methode die gebaseerd is op de nieuwste kennis van ons brein.

Tijdens de workshop Golden Growth combineren we de theorie met jouw eigen praktijk.
We doorlopen het stappenplan dat jou helpt om te veranderen en verbeteren. Inclusief het stellen van nieuwe doelen. Want doelen stellen geeft richting aan ons leven. Mensen zonder concreet doel, presteren over het algemeen minder goed. Ze hebben minder energie en hebben eerder kans om vast te lopen in hun persoonlijke processen.

Het Golden Growth Model helpt je om een blauwprint voor je leven te maken, waardoor je meer balans, rust en geluk kunt ervaren! Zie het als een nieuwe start of een nieuwe lifestyle.

Deze workshop duurt 4 uur van 9.00 tot 13.00 in Rotterdam.
Na deze ochtend kan jezelf verder met het Golden Growth Model aan de slag en ga je veranderen zonder terug te vallen in oude patronen.

 

 

Over Charlotte Labee

ervaringsdeskundige

Charlotte staat midden in het leven. Probeert het maximale eruit te halen. Ze beleefde pieken en dalen. Succes en tegenvallers. Ze heeft een eigen aanpak en model ontwikkeld waarmee ze mensen helpt en stimuleert om direct resultaat te ervaren. Ze geeft op een toegankelijke en enthousiaste wijze lezingen en trainingen en gebruikt daarbij de theorie ter ondersteuning van haar praktijkervaring.

Charlotte is te boeken voor o.a. bedrijfstrainingen, bedrijfscoaching, lezingen, congres presentaties, netwerkbijeenkomsten, symposia, conferenties, relatiedagen, gebruikersdagen, jaarvergaderingen en prijsuitreikingen.