Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

18 april, Pand P, Eindhoven

Lezing brainpower champion

Weet jij eigenlijk hoe je brein werkt? Weet jij dat meer breinkennis je al snel succesvoller kan maken?

Tijdens de lezing Brainpower Champion’ vertelt Charlotte alles over de werking van ons brein. Hoe je het moet activeren en voeden.

Hoe je je brein heel eenvoudig kan herprogrammeren en je eigen mindset kan veranderen, waardoor je meer geluk, meer kunt genieten en gezonder door het leven gaat.

Tijdens deze leerzame en leuke lezing van 1.5 uur laat Charlotte je starten met een andere lifestyle. Er is ook tijd om vragen te stellen.

 

Waarom deze lezing relevant is voor jou?

Ons 400.000 jaar oude brein sluit niet goed aan op de hectiek van het hedendaagse leven, wordt slecht gevoed met verkeerde voeding en met te weinig juiste beweging.

Hierdoor ontstaat er korsluiting in het brein en daardoor lichaam, met als gevolg stress en disbalans. Voorbeelden hiervan zijn structurele vermoeidheid, slapeloosheid, burn-outs en depressies.

Door het volgen van de lezing van Charlotte Labee snap je beter hoe je brein werkt en kan jij je beter gaan aanpassen op de veranderingen om je heen en daardoor de kans op stress en disbalans verkleinen.

Maar je kunt met de kennis uit de lezing ook in je werk- en privéleven succesvoller worden!

Start lezing: 19.30 einde lezing: 21.30

Pand P
Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven

 

Let op: Aangezien de kaarten op naam staan kan er per bestelling slechts 1 kaart besteld worden.

 

Over Charlotte Labee

ervaringsdeskundige

Charlotte staat midden in het leven. Probeert het maximale eruit te halen. Ze beleefde pieken en dalen. Succes en tegenvallers. Ze heeft een eigen aanpak en model ontwikkeld waarmee ze mensen helpt en stimuleert om direct resultaat te ervaren. Ze geeft op een toegankelijke en enthousiaste wijze lezingen en trainingen en gebruikt daarbij de theorie ter ondersteuning van haar praktijkervaring.

Charlotte is te boeken voor o.a. bedrijfstrainingen, bedrijfscoaching, lezingen, congres presentaties, netwerkbijeenkomsten, symposia, conferenties, relatiedagen, gebruikersdagen, jaarvergaderingen en prijsuitreikingen.