Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

23 mei, Brandpunt, Breda

Lezing Good Food 23 mei Breda

Weet jij eigenlijk hoe belangrijk voeding is voor je brein? Weet je dat de juiste voeding voor je brein nog belangrijker is dan voeding voor je lichaam?

Tijdens de lezing Good Food Champion vertelt Charlotte alles over de juiste voeding voor ons brein. Wat is dat dat, voeding voor je brein?

Welke voeding is goed? Welke voeding is slecht. Wat doet goede voeding eigenlijk voor je brein?

Welke voeding zorgt voor meer stress en kun je beter vermijden? Welke voedingssupplementen zijn essentieel voor onze hersenen. Hoe werkt voeding op je hormonen en je geluksgevoel?

Tijdens deze leerzame en leuke lezing van 1.5 uur laat Charlotte je starten met een andere lifestyle. Er is ook tijd om vragen te stellen.

 

Waarom deze lezing relevant is voor jou?

Ons 400.000 jaar oude brein sluit niet goed aan op de hectiek van het hedendaagse leven, wordt slecht gevoed met verkeerde voeding en met te weinig juiste beweging.

Hierdoor ontstaat er korsluiting in het brein en daardoor lichaam, met als gevolg stress en disbalans. Voorbeelden hiervan zijn structurele vermoeidheid, slapeloosheid, burn-outs en depressies.

Door het volgen van de lezing van Charlotte Labee snap je beter hoe het zit met voeding en je brein en kan jij je beter gaan aanpassen op de veranderingen om je heen en daardoor de kans op stress en disbalans verkleinen.

Maar je kunt met de kennis uit de lezing ook in je werk- en privéleven succesvoller worden!

Start lezing: 19.30 einde lezing: 21.30

Locatie: Brandpunt, Reigerstraat 16, Breda

Let op: Aangezien de kaarten op naam staan kan er per bestelling slechts 1 kaart besteld worden.

Over Charlotte Labee

ervaringsdeskundige

Charlotte staat midden in het leven. Probeert het maximale eruit te halen. Ze beleefde pieken en dalen. Succes en tegenvallers. Ze heeft een eigen aanpak en model ontwikkeld waarmee ze mensen helpt en stimuleert om direct resultaat te ervaren. Ze geeft op een toegankelijke en enthousiaste wijze lezingen en trainingen en gebruikt daarbij de theorie ter ondersteuning van haar praktijkervaring.

Charlotte is te boeken voor o.a. bedrijfstrainingen, bedrijfscoaching, lezingen, congres presentaties, netwerkbijeenkomsten, symposia, conferenties, relatiedagen, gebruikersdagen, jaarvergaderingen en prijsuitreikingen.