Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

4 juli, Van der Valk hotel De Cantharel, Apeldoorn

Lezing Stressless Champion

Zou jij minder stress willen ervaren? Zou je minder zorgen willen hebben?

Tijdens de lezing Stress Less Champion vertelt Charlotte alles over stress in de relatie tot de werking van je brein. Wat is stress? Hoe ontstaat stress? Hoe ga je om met stress?

Hoe zorg je ervoor dat stress jou niet te veel wordt? Waarvoor dient stress? Stress kan ook positief zijn.

Tijdens deze leerzame en leuke lezing van 1.5 uur laat Charlotte je starten met een andere lifestyle met minder stress. Er is ook tijd om vragen te stellen.

 

Waarom deze lezing relevant is voor jou?

Ons 400.000 jaar oude brein sluit niet goed aan op de hectiek van het hedendaagse leven, wordt slecht gevoed met verkeerde voeding en met te weinig juiste beweging.

Hierdoor ontstaat er korsluiting in het brein en daardoor lichaam, met als gevolg stress en disbalans. Voorbeelden hiervan zijn structurele vermoeidheid, slapeloosheid, burn-outs en depressies.

Door het volgen van de lezing van Charlotte Labee snap je beter hoe het zit met stress en je brein en kan jij je beter gaan aanpassen op de veranderingen om je heen en daardoor de kans op stress en disbalans verkleinen.

Maar je kunt met de kennis uit de lezing ook in je werk- en privéleven succesvoller worden!

Start: 19.30 Einde: 21.00

locatie: Van der Valk Hotel De Cantharel, Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Ugchelen

Let op: Aangezien de kaarten op naam staan kan er per bestelling slechts 1 kaart besteld worden.

Over Charlotte Labee

ervaringsdeskundige

Charlotte staat midden in het leven. Probeert het maximale eruit te halen. Ze beleefde pieken en dalen. Succes en tegenvallers. Ze heeft een eigen aanpak en model ontwikkeld waarmee ze mensen helpt en stimuleert om direct resultaat te ervaren. Ze geeft op een toegankelijke en enthousiaste wijze lezingen en trainingen en gebruikt daarbij de theorie ter ondersteuning van haar praktijkervaring.

Charlotte is te boeken voor o.a. bedrijfstrainingen, bedrijfscoaching, lezingen, congres presentaties, netwerkbijeenkomsten, symposia, conferenties, relatiedagen, gebruikersdagen, jaarvergaderingen en prijsuitreikingen.