Laden Evenementen
 • Dit event is voorbij.

Vergroot je breinkennis en verander je mindset in 1 dag!

2 februari, De Moestuin, Utrecht

Masterclass be a brainpower champion

Vergroot je breinkennis en verander je mindset in 1 dag! Een dag om nooit te vergeten! Leerzaam. Inspirerend en leuk! Tijdens deze masterclass leert Charlotte Labee aan de hand van haar eigen Golden Growth Model® hoe jij met meer kennis van je eigen brein je mindset kan veranderen om daarmee je gewoonten te veranderen. Structureel veranderen. Structureel verbeteren. Dat is het moeilijkste wat er is.

Maar na de masterclass van Charlotte weet jij hoe je dit voor jezelf kan realiseren. Laat je angsten, stress of onwetendheid over je eigen brein en lichaam niet in de weg staan om je dromen en ambities te realiseren! Verander en verbeter. Niet omdat het moet, maar omdat je het wilt!

Deze masterclass is voor mensen die ambitie en dromen hebben en die willen realiseren. In hun priveleven of op het werk. Die voelen dat er meer in hun zit dan er nu uitkomt. Ontdek de methode van Charlotte en maak gebruik van de kennis, handvatten en tips om te groeien, genieten en gelukkiger te voelen!

 • BRAINPOWER CHAMPION in 1 dag
 • maak kennis met ervarings-deskundige Charlotte Labee
 • Vergroot je breinkennis
 • Verander je mindset
 • Good food
 • Good drinks

Programma

9.30 inloop & registratie met thee en mindsnacks
10.00 start ochtend programma
12.30 uitgebreide luxe biologische 3 gangen mindfood lunch
13.30 start middag programma
16.00 einde brainpower champion day aansluitend met borrel met gelegenheid tot vragen stellen en netwerken

Na de masterclass ben je een
Brainpower Champion omdat:

 • je de concrete Japanse ‘muda muri mura’ methode hebt geleerd om structureel te veranderen
 • je weet hoe je binnen 60 dagen in 6 stappen een andere mindset kan krijgen
 • je veel concrete tips over stress, voeding en beweging hebt gekregen
 • je weet hoe je meer grip op je eigen toekomst kan hebben

Over Charlotte Labee

ervaringsdeskundige

Charlotte staat midden in het leven. Probeert het maximale eruit te halen. Ze beleefde pieken en dalen. Succes en tegenvallers. Ze heeft een eigen aanpak en model ontwikkeld waarmee ze mensen helpt en stimuleert om direct resultaat te ervaren. Ze geeft op een toegankelijke en enthousiaste wijze lezingen en trainingen en gebruikt daarbij de theorie ter ondersteuning van haar praktijkervaring.

Groeien

meer geluk, genieten & gezondheid

Dat is waar het bij Charlotte over gaat. In klip en klare taal zegt ze waar het op staat. Waar het om gaat. Op een positieve en aanstekelijke manier. Want Charlotte spreekt en traint op een leuke en leerzame manier. Ze vertelt vanuit eigen ervaring over het continue proces van doelen stellen en realiseren. Energie moet blijven stromen! Blijf bewegen. Blijf doelen stellen. Blijf ontwikkelen. Verander je breinkennis en ga met een nieuwe mindset aan de slag. Zo blijf je groeien.

Zo blijf je gelukkig. Zo blijf je genieten. Zo blijf je gezond. Er bestaat niet zoiets als een stap terug. Elke stap draagt bij aan ontwikkeling. Het gaat in het leven niet over positief of negatief. Het gaat over het continue proces van leren en ontwikkelen.

Bestel jouw ticket nu!

Brainpower Champion Ticket
€199/ één persoon

Masterclass be a brainpower champion

2 februari
De Moestuin
Utrecht
9.30 - 16.00
Combi Brainpower Champion Ticket
€349/ twee personen

Masterclass be a brainpower champion

2 februari
De Moestuin
Utrecht
9.30 - 16.00

Deze masterclass is aftrekbaar voor de belasting als ondernemer en zzp-er. Als je medewerker bent dan zijn de meeste werkgevers bereid om te investeren in hun personeel. Persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit zijn daarin belangrijke peilers. Check of je werkgever bereid is deze investering in jou te doen.

Reviews

Wouter Besters

Op 9 september een inspirerende masterclass bij Charlotte gevolgd. Een aanrader voor iedereen die open staat om het maximale uit het leven te halen. De kennis, nieuwe inzichten en vooral de interactie met het publiek deed Charlotte fantastisch. Een warme persoonlijkheid die open staat voor al je vragen. Geen seconde spijt gehad van deze leerzame middag. De opgedane ervaringen al kunnen gebruiken in het dagelijkse leven. Ook als ondernemer heb ik er veel aan gehad om bepaalde situaties beter te kunnen inschatten. Ik kan de masterclass van Charlotte iedereen aanbevelen.

Wouter Besters
The Conversion Department. For Growth.
Michelle van Stijn

Ik heb Charlotte dit jaar leren kennen. Bij onze eerste afspraak was mij binnen 3 minuten duidelijk, Charlotte is niet zomaar een ervaringsdeskundige. Haar drive is echt “de ander” te willen helpen. In drie uur tijd deelt zij helder en duidelijk hoe je direct jezelf kunt resetten naar een nieuwe mindset en gedrag. Een lezing vol kwetsbare kanten van haarzelf, vol humor en een grote interactie met de zaal. Deze lezing is echt interessant voor iedereen zowel mensen hoog in het bedrijfsleven, ondernemers, zorg, gemeente en iedereen die zichzelf een minder stressvol en gezondere mindset gunt. Ik ben echt heel dankbaar dat Charlotte op mijn pad is gekomen.

Michelle van Stijn
Internationaal Sales en Team Trainer, spreker, Interim, Coach, DiSC gecertificeerd, NLP
Michelle Coops

Charlotte is een vrouw die het podium letterlijk ‘rockt’. Ze weet een fascinerend, maar ingewikkeld onderwerp als het brein en stress heel toegankelijk en praktisch te maken. En dat doet ze op een super inspirerende, energieke manier. In alle jaren dat ik Charlotte ken is ze gigantisch gegroeid, maar haar oprechtheid, haar positiviteit en kracht zijn er altijd al geweest. Bovendien is ze voor mij een echte inspiratiebron als het gaat om ‘aanpakken’ en ondernemerschap. Charlotte is sensitief, maar daadkrachtig en is altijd mijn go-to person als ik even overvoerd ben met stress. Naar haar luister ik ook daadwerkelijk ;). Haar talks en trainingen: definitely worth going to!!

Michelle Coops
Rebelicious Business owner of training agency Be a Brand Rebel, Brand Strategy, Storytelling, Persuasion
Babs Soares-Scheelings

Open minded en nieuwsgierig ging ik naar de allereerste mindset Talk van Charlotte bij LOT&DAAN in Rotterdam… Charlotte heeft mij gestimuleerd om ook iedere dag bezig te zijn met je mind en dat je deze grijze massa wel degelijk kunt trainen! Als ik naar 5 maanden geleden kijk en naar vandaag – waar ik al niet sta en hoe zij mij hierin heeft geholpen – Wauw! Zo fijn! Ik raad de Mindset Talk, het volgen van Charlotte op haar social media kanalen echt zo aan. Oh ja.. enne de te leuke Mindset kaartjes die wij tijdens de Talk kregen, zitten standaard in mijn tas met de opdrachtjes erop bedacht door Charlotte – Ik doe er iedere dag 1 en sleep ook mijn vriendinnen hierin mee! We gaan met zijn allen naar de volgende Talk!

Babs Soares-Scheelings
Gastvrouw bij TendenzKappers

Charlotte is te boeken voor o.a. bedrijfstrainingen, bedrijfscoaching, lezingen, congres presentaties, netwerkbijeenkomsten, symposia, conferenties, relatiedagen, gebruikersdagen, jaarvergaderingen en prijsuitreikingen.