Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

22 mei, Rotterdam,

Workshop Good Food Champion

We weten allemaal dat goede voeding belangrijk is voor ons lichaam. Maar wat is nu precies goede voeding en wist je dat voeding nog belangrijker is voor je brein?
Ben jij iemand die met voeding bezig is? Voor jezelf, voor je kinderen of voor je werk? Dan is deze workshop er speciaal voor jou!

Tijdens deze workshop Good Food Champion gaan we dieper in op hoe ons brein ons aanstuurt en waarom de juiste neuro voeding dan ook belangrijk is voor ons brein.
Wat is dat dat, neuro voeding voor je brein? Welke voeding is goed? Welke voeding is slecht. Wat doet goede voeding eigenlijk precies voor je brein? Welke voeding zorgt voor meer stress en kun je beter vermijden? Welke voedingssupplementen zijn essentieel voor onze hersenen. Hoe werkt voeding op je hormonen en je geluksgevoel?

Deze workshop duurt 4 uur van 9.00 tot 13.00 in Rotterdam.
Na deze ochtend weet je veel meer over het belang van voeding voor je brein en welke voeding je het best kan nemen.
Tijdens deze workshop doe je ook een voedingstest om te zien hoe gezond jouw brein om dit moment is en werk je een plan uit hoe je jezelf kunt gaan verbeteren.

 

Over Charlotte Labee

ervaringsdeskundige

Charlotte staat midden in het leven. Probeert het maximale eruit te halen. Ze beleefde pieken en dalen. Succes en tegenvallers. Ze heeft een eigen aanpak en model ontwikkeld waarmee ze mensen helpt en stimuleert om direct resultaat te ervaren. Ze geeft op een toegankelijke en enthousiaste wijze lezingen en trainingen en gebruikt daarbij de theorie ter ondersteuning van haar praktijkervaring.

Charlotte is te boeken voor o.a. bedrijfstrainingen, bedrijfscoaching, lezingen, congres presentaties, netwerkbijeenkomsten, symposia, conferenties, relatiedagen, gebruikersdagen, jaarvergaderingen en prijsuitreikingen.