Charlotte Labee

Gratis online masterclass: Mijn verhaal achter Brain Balance

Totaal uitgeput was ik… 
Mijn lichaam en brein lieten me in de steek…

Maar waar begin je dan? Dat was ook voor mij een zoektocht die een aantal jaren heeft geduurd. En waar ik nog steeds iedere dag mee bezig ben. 

Alle prikkels en informatie die ons brein dag in dag uit te verwerken heeft, zorgt voor veel disbalans. Denk aan onrust, energielekken, slecht slapen, slechter eten, stress, ongelukkig gevoel en veel gedachten.
 
Die snel veranderende wereld veranderen we niet, morgen zal er nog meer informatie op je af komen en onbewust zorgt dit voor het uitputten van je brein. Dit maakte ik zelf mee. Ik was totaal uitgeput, ging maar door en luisterde niet naar de signalen die mijn lichaam gaf. Waarom? Dit was aangeleerd en dus geprogrammeerd in mijn brein. Als je maar je best doet en ervoor gaat dan komt het wel goed. Tot je te ver bent gegaan…
 
Dat gebeurde niet, het tegenovergestelde gebeurde en ik raakte aan 1 zijde verlamd, belandde in het ziekenhuis. Mijn nervus vagus, was op meerdere plaatsen beschadigd, een soort chronische hernia… ik was mezelf aan het vernietigen door mijn gedrag.
 
Daar startte 5,5 jaar geleden mijn reis naar meer balans, rust en geluk. Want dat moment was het moment waarin ik realiseerde dat ik eigenlijk al jaren aan het zoeken was naar iets, iets wat niet in de externe wereld te vinden was, maar wel in mijzelf.
 
Ben jij benieuwd naar de rest van mijn verhaal, welke stappen ik ben gaan zetten en hoe moeilijk ik het vond? Hoe Brain Balance is ontstaan en wat mijn missie is?
 
Op 13 december geef ik een gratis online masterclass en deel ik mijn verhaal, leg ik je de basis principes van Brain Balance uit en deel ik mijn visie hoe we de hele programmering, ons brein anders kunnen aansturen, in balans kunnen krijgen en daar vanuit ons brein kunnen veranderen en allemaal balans en geluk kunnen ervaren.
 
Er kunnen maximaal 500 deelnemers meedoen, schrijf je dus snel in!
 
P.S. Weet je niet zeker of je erbij kunt zijn, schrijf je dan niet in, dan is er ruimte voor iemand anders.

Wat leer je tijdens deze avond?

  • De basisprincipes van Brain Balance.
  • Mijn visie op de programmering van je brein.
  • Hoe je je brein anders kunt aansturen en zo meer geluk en balans kunt ervaren.
  • Hoe je je brein in balans kunt krijgen en houden.
  • Mijn persoonlijke verhaal en reis naar Brain Balance.

Heb je vragen over een van onze opleidingen?

Download onze studiegids