Charlotte Labee

Level 3 Brain Balance Specialisatie

Ben je al coach, therapeut of trainer en wil je je graag specialiseren? Of wil je graag meer kennis opdoen over de diverse onderwerpen voor je persoonlijke ontwikkeling of voor je omgeving? Bekijk de diverse specialisatie mogelijkheden die wij bieden.

De 5 zekerheden:

Level 3a Specialisatie HR

De specialisatie-opleiding binnen de Brain Balance Opleidingen is Level 3a – Brain Balance HR Professional. De boom vertakt zich als het ware bovenin en deze specifieke tak staat voor de branche van Human Resources. Na het volgen van Level 3 – Brain Balance HR Professional, breng jij als deskundige, Brain Balance op de werkvloer van je medewerkers of binnen andere bedrijven, bijvoorbeeld als interim. Waar reguliere HR-managers of -medewerkers hun handen al vol hebben aan hun dagelijkse werkzaamheden en vaak die uitgebreide kennis missen die jij wel hebt als Brain Balance HR Professional, kun jij ze die support geven om het team meer in brein balans te krijgen waardoor gewerkt wordt aan preventieve zorg voor alle medewerkers.

De opleiding is een investering in jezelf van €2750,- betalen in termijnen is ook mogelijk.

Klinkt dit als iets voor jou? Vraag dan NU de studiegids aan! Hierin tref je uitgebreide informatie over de opleiding ‘Level 3 – Brain Balance HR Professional’.

Level 3b Brain Balance School Coach

Gratis vervolgtraining na Level 2

Het gezegde ‘jong geleerd, is oud gedaan’ kan niet beter van toepassing zijn dan op Brain Balance. Ben jij ook van mening dat Brain Balance daarom een vak is dat standaard in het onderwijs gegeven zou moeten worden? De jeugd heeft de toekomst en hoe goed zou het zijn als ze liever eerder, dan later geleerd wordt hoe optimaal om te gaan met de mogelijke gevaren van een disbalans. Hoe ze dit kunnen voorkomen en zich mentaal kunnen wapenen tegen de rappe veranderingen in onze maatschappij. Jij als Brain Balance Coach kunt hieraan bijdragen. Ben jij die Brain Balance coach die graag op scholen trainingen verzorgt en aan de slag gaat met het trainen en opleiden van leerkrachten, om zo het verschil te maken in het onderwijs?

Heb je vragen over een van onze opleidingen?

Vind je het lastig om je richting te bepalen of te kiezen uit het aanbod,
ontvang hier gratis de Brain Balance wijzer, die jou support in de juiste keuze.