Over het brein, neuroplasticiteit, spreken, Instagram en meer!

Charlotte Labee is specialist in de werking van het brein en auteur van het boek Brain Balance. Na een carrière als fotomodel en ondernemer die 80 uur per week werkt, kwam ze in een burn-out terecht. Dankzij deze periode kwam ze sterker dan ooit terug en begon ze het bedrijf Brain Balance.

Inmiddels is Charlotte een veelgevraagd spreker. Ze helpt ondernemers in heel Nederland beter en slimmer gebruik te maken van het brein. Door toepassing van de beschikbare kennis, kun je jouw hersens voor je laten werken, in plaats van tegen je. We hebben het over Charlotte‘s ondernemerschap, haar boek Brain Balance, de lezingen en workshops die Charlotte in heel Nederland verzorgd en het opvoeden van kinderen met breinkennis.

Ik heb veel opgestoken van dit interview. Hopelijk haal jij er ook iets moois uit en gebruik je dit Groeivoer goed om mooie stappen te maken in je leven en je bedrijf!

Veel luisterplezier met deze aflevering!

Aflevering 45 – Charlotte Labee – Brain Balance – over het brein, neuroplasticiteit, spreken, Instagram, habits, business books, burnout, ondernemen, productiviteit, Rotterdam, opvoeding en meer!

Voorkom Blue Monday! Hoeveel breinkennis heb jij?

Wist je dat… …slechts 7% van de Nederlanders weet dat je dementie in de meeste gevallen kunt voorkomen? …slechts 8% van de Nederlanders

Lijnzaadcrackers

Lijnzaadcrackers Voor ongeveer 15 heerlijk knapperige crackertjes! 60 minuten Benodigdheden 75 gr gebroken lijnzaad 70 gr pompoenpitten 65 zonnebloempitten 20 gr amandelmeel 150

Hummus met cranberry & vijg

Hummus met cranberry & vijg meerdere personen 10 minuten Benodigdheden 300 gr kikkererwten uit blik 100 gr verse cranberries (of uit de diepvries)

Meld je aan voor de nieuwbrief

En krijg elke week gratis tips & tricks over geluk, genieten en gezondheid