Update je hersenen

met Brain Balance

Update je hersenen met Brain Balance

Van duin naar Mont Blanc

Het is zo ver! Je kunt je nu aanmelden voor het nieuwe Jaarprogramma 2021 'Update je hersenen'. Wil jij er ook zeker bij zijn, meld je dan snel aan. Er zijn maar 50 plaatsen beschikbaar!

Meld je hier aan om per maand te betalen.

Meld je hier aan om in één keer te betalen. 

Wil jij weten...

- Hoe je vastgeroeste patronen kunt veranderen?
- Waarom je niet op je eigen hersenen kunt vertrouwen?
- Hoe je je hersenen beter voor je kunt laten werken?
- Waarom je reageert zoals je reageert?
- Hoe je je hersenen kunt herinrichten?
- Waarom je voelt hoe je voelt?
- Hoe je hersenen werken en hoe je door hersenprocessen beïnvloed wordt?
- Waarom je niet kunt ontwikkelen en veranderen als je je eigen hersenen niet begrijpt?

Dan ben jij toe aan een update van je hersenen!

Door de snelle veranderingen in de afgelopen 100 jaar, zijn onze hersenen niet optimaal mee ontwikkeld. Dit zorgt voor stilstand in je ontwikkeling. Daardoor blijf je op “duinniveau” functioneren en presteren. We staan vaak op een voorgeprogrammeerde stand en weten niet welke bouwstenen we kunnen gebruiken die wel degelijk opgeslagen zijn in onze hersenen, om van los zand een sterke berg te creëren.

We hebben als mens allemaal de behoefte om onszelf te ontwikkelen en te groeien naar de persoon die je altijd al had willen zijn. Soms heb je wat hulp nodig om uit het duinzand te klimmen en samen de juiste stappen te zetten om de top van je kunnen te bereiken en je doelen daadwerkelijk te realiseren.    

jaarprogramma

'Update je hersenen' is een jaarprogramma dat op 22 januari 2021 in omgeving Utrecht van start gaat en waarbij beperkte capaciteit is om je in te schrijven. Maximaal 50 deelnemers.

Dit eenmalige jaarprogramma is inclusief:
- 9 live dagen
- 2 exclusieve webinars
- Brain balance studiemap
- Brain foods
- Brain drinks

Dit jaarprogramma houdt in dat we o.a. op 9 LIVE dagen samen actief aan de slag gaan. Ook krijg je een eigen studiemap met theorie over de werking van je hersenen. Tijdens de interactieve sessies doorloop je het programma in duidelijke en haalbare stappen op een gedegen manier, met de juiste theorie vanuit de neurowetenschappen en orthomoleculaire geneeskunde.

Jaarprogramma opleidingsdata:
Vrijdag 22 januari - hele dag
Maandag 8 maart  - avond
Vrijdag 16 april - hele dag
Vrijdag 21 mei - hele dag
Zaterdag 19 juni - halve dag
Vrijdag 3 september - halve dag
Maandag 4 oktober - avond 
Vrijdag 5 november - halve dag 
Vrijdag 10 december - hele dag 

Tarief Jaarprogramma 2021

Eenmalig € 2.300,- of betaal €200,- per maand

Hoe kun je groeien:

Het meest optimale uit jezelf halen start met je brein in te zetten op de juiste manier. Om te kunnen zorgen dat je creatief, gelukkig, gezond, sterk, flexibel, ontspannen en gefocust boven aan de top staat en je jouw doelen hebt bereikt is er wel wat voor nodig.  De Mont Blanc beklimmen doe je ook niet zonder de juiste aandacht,  voorbereiding en training.

In 6 stappen naar de top:

Met dit jaarprogramma doorlopen we 6 stappen. In de eerste 3 stappen staat kennis vergaren voorop, vanuit daar gaan we herprogrammeren/veranderen en starten we als het ware de klim naar de top. Wanneer we alle stappen samen hebben doorlopen, zal je ervaren hoe het voelt om de top van je brein te bereiken en hoe je deze in kunt zetten om zo je doelen daadwerkelijk te realiseren. Bovenaan jouw top blijven is natuurlijk net zo belangrijk. Na het jaarprogramma kun je het Golden Growth model gebruiken om er voor te zorgen dat je niet terugvalt in oude patronen.

In het jaarprogramma Update je brein’ zetten we 6 stappen:
1. The evolution of your brain
2. Know your brain
3. Fuel your knowledge
4. Balance your brain
5. Reset your brain
6. Stay in motion

Persoonlijke ontwikkeling

Heb jij het gevoel dat er meer in het leven zit dan je er nu uithaalt? Dan heb je de eerste stap gezet richting persoonlijke ontwikkeling. Jezelf ontwikkelen begint namelijk met de wens en bereidheid om jezelf te veranderen. Bijvoorbeeld omdat je huidige privé- of werksituatie je niet bevalt. Of omdat je merkt dat je overtuigingen en gewoonten je tegenhouden bij het bereiken van je doelen.

Persoonlijke groei is nodig om over dit soort drempels heen te stappen en met een nieuwe mindset je dromen te verwezenlijken. Persoonlijke ontwikkeling is dus een bewuste keuze. Een keuze die je met je hart én je verstand moet maken. Blijf je liever in je comfortzone of durf je het avontuur aan te gaan? Ik beveel je het laatste van harte aan. Want als mens kun je ieder moment van je leven (waar je ook staat!) dingen veranderen. De enige vraag is: ben jij er klaar voor?

ONTWIKKELING BEGINT MET BALANS IN JE BREIN

Natuurlijk moet je wel de energie hebben om deze positieve veranderingen in gang te zetten. Die innerlijke kracht begint in je hersenen. Een brein dat stress ervaart door opstapelende deadlines en een gebrek aan rust en gezonde voeding, is te uitgeput om optimaal te functioneren – laat staan om zich te ontwikkelen en nieuwe dingen aan te leren. Pas als er balans is in de hersenen, ontstaat er ruimte voor meer dan alleen het overleven van de waan van de dag. Je kunt je dan persoonlijk gaan ontwikkelen!

Brain Balance en jouw persoonlijke ontwikkeling kun je daarom niet los van elkaar zien. Zodra je met elementen als voeding, rust, mindset en beweging gaat werken aan een betere balans in het brein, ontwikkel je je bijna als vanzelf. Ineens komen die oude doelen en dromen weer opborrelen die waren vervaagd in de hectiek van alledag. Met een gebalanceerd brein en een meer ontspannen leven blijft de nieuwe versie van jezelf zich elke dag doorontwikkelen!

Nieuw boek 'Brain Food'