Charlotte Labee

Data jaarprogramma 2021 (UITVERKOCHT):
Zaterdag 13 maart – hele dag
Zaterdag 3 april – hele dag
Donderdag 6 mei – avond
Vrijdag 21 mei – hele dag
Zaterdag 19 juni – halve dag
Vrijdag 3 september – halve dag
Maandag 4  oktober – avond
Vrijdag 5 november – halve dag
Vrijdag 10 december – hele dag

Jaarprogramma ‘Update je Hersenen’

van duin naar Mont Blanc

Het jaarprogramma voor 2021 zit VOL. Wil je op de wachtlijst komen te staan voor het jaarprogramma 2022? Stuur ons een e-mail.

‘Update je hersenen’ is een jaarprogramma inclusief:
– 9 live dagen
– 2 exclusieve webinars
– Brain balance studiemap
– Brain foods
– Brain drinks

Dit jaarprogramma houdt in dat we o.a. op 9 live dagen samen actief aan de slag gaan. Ook krijg je een eigen studiemap met theorie over de werking van je hersenen.

Tijdens de interactieve sessies doorloop je het programma in duidelijke en haalbare stappen op een gedegen manier, met de juiste theorie vanuit de neurowetenschappen en orthomoleculaire geneeskunde.

  • De opleidingen zijn geaccrediteerd door de KTNO.
  • Het jaarprogramma heeft een HBO-niveau.
  • Iedereen kan deelnemen aan het programma, je hoeft geen voorkennis te hebben.
  • Na afronding ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname.

Interesse voor deelname in 2022? Bekijk hieronder meer over het programma.

Wil jij weten…

– Hoe je vastgeroeste patronen kunt veranderen?
– Waarom je niet op je eigen hersenen kunt vertrouwen?
– Hoe je je hersenen beter voor je kunt laten werken?
– Waarom je reageert zoals je reageert?
– Hoe je je hersenen kunt herinrichten?
– Waarom je voelt hoe je voelt?
– Hoe je hersenen werken en hoe je door hersenprocessen beïnvloed wordt?
– Waarom je niet kunt ontwikkelen en veranderen als je je eigen hersenen niet begrijpt?

 

Dan ben je toe aan een update van je hersenen!

Zet de juiste stappen om de top van je kunnen te bereiken

Door de snelle veranderingen in de afgelopen 100 jaar, zijn onze hersenen niet optimaal mee ontwikkeld. Dit zorgt voor stilstand in je ontwikkeling. Daardoor blijf je op “duinniveau” functioneren en presteren. We staan vaak op een voorgeprogrammeerde stand en weten niet welke bouwstenen we kunnen gebruiken die wel degelijk opgeslagen zijn in onze hersenen, om van los zand een sterke berg te creëren.

We hebben als mens allemaal de behoefte om onszelf te ontwikkelen en te groeien naar de persoon die je altijd al had willen zijn. Soms heb je wat hulp nodig om uit het duinzand te klimmen en samen de juiste stappen te zetten om de top van je kunnen te bereiken en je doelen daadwerkelijk te realiseren.

Hoe kun je groeien

Hoe kun jij groeien?

Het meest optimale uit jezelf halen start met je brein in te zetten op de juiste manier. Om te kunnen zorgen dat je creatief, gelukkig, gezond, sterk, flexibel, ontspannen en gefocust boven aan de top staat en je jouw doelen hebt bereikt is er wel wat voor nodig. De Mont Blanc beklimmen doe je ook niet zonder de juiste aandacht, voorbereiding en training.

In 6 stappen naar de top

Met dit jaarprogramma doorlopen we 6 stappen. In de eerste 3 stappen staat kennis vergaren voorop, vanuit daar gaan we herprogrammeren/veranderen en starten we als het ware de klim naar de top. Wanneer we alle stappen samen hebben doorlopen, zal je ervaren hoe het voelt om de top van je brein te bereiken en hoe je deze in kunt zetten om zo je doelen daadwerkelijk te realiseren. Bovenaan jouw top blijven is natuurlijk net zo belangrijk. Na het jaarprogramma kun je het Golden Growth model gebruiken om er voor te zorgen dat je niet terugvalt in oude patronen.

In het jaarprogramma ‘Update je hersenen’ zetten we 6 stappen:
1. The evolution of your brain
2. Know your brain
3. Fuel your knowledge
4. Balance your brain
5. Reset your brain
6. Stay in motion

Persoonlijke Ontwikkeling

Heb jij het gevoel dat er meer in het leven zit dan je er nu uithaalt? Dan heb je de eerste stap gezet richting persoonlijke ontwikkeling. Jezelf ontwikkelen begint namelijk met de wens en bereidheid om jezelf te veranderen. Bijvoorbeeld omdat je huidige privé- of werksituatie je niet bevalt. Of omdat je merkt dat je overtuigingen en gewoonten je tegenhouden bij het bereiken van je doelen.

Persoonlijke groei is nodig om over dit soort drempels heen te stappen en met een nieuwe mindset je dromen te verwezenlijken. Persoonlijke ontwikkeling is dus een bewuste keuze. Een keuze die je met je hart én je verstand moet maken. Blijf je liever in je comfortzone of durf je het avontuur aan te gaan? Ik beveel je het laatste van harte aan. Want als mens kun je ieder moment van je leven (waar je ook staat!) dingen veranderen. De enige vraag is: ben jij er klaar voor?

Ontwikkeling begint met balans in je brein

Natuurlijk moet je wel de energie hebben om deze positieve veranderingen in gang te zetten. Die innerlijke kracht begint in je hersenen. Een brein dat stress ervaart door opstapelende deadlines en een gebrek aan rust en gezonde voeding, is te uitgeput om optimaal te functioneren – laat staan om zich te ontwikkelen en nieuwe dingen aan te leren. Pas als er balans is in de hersenen, ontstaat er ruimte voor meer dan alleen het overleven van de waan van de dag. Je kunt je dan persoonlijk gaan ontwikkelen!

Brain Balance en jouw persoonlijke ontwikkeling kun je daarom niet los van elkaar zien. Zodra je met elementen als voeding, rust, mindset en beweging gaat werken aan een betere balans in het brein, ontwikkel je je bijna als vanzelf. Ineens komen die oude doelen en dromen weer opborrelen die waren vervaagd in de hectiek van alledag. Met een gebalanceerd brein en een meer ontspannen leven blijft de nieuwe versie van jezelf zich elke dag doorontwikkelen!

Interesse in het jaarprogramma 2022? 

Zet jezelf op de wachtlijst voor het jaarprogramma 2022, dan ontvang je als eerste de mogelijkheid je aan te melden?

Stuur ons een e-mail

 

Schrijf je nu gratis in voor de nieuwsbrief en krijg mijn online Brain Balance masterclass t.w.v. € 49,- kado!

Ontvang wekelijks tips & tricks over het vergroten van je breinkennis voor een brein in balans!