Update je hersenen

met Brain Balance

Update je hersenen met Brain Balance

Van duin naar Mont Blanc

Wil jij weten...

- Hoe je vastgeroeste patronen kunt veranderen?
- Waarom je niet op je eigen hersenen kunt vertrouwen?
- Hoe je je hersenen beter voor je kunt laten werken?
- Waarom je reageert zoals je reageert?
- Hoe je je hersenen kunt herinrichten?
- Waarom je voelt hoe je voelt?
- Hoe je hersenen werken en hoe je door hersenprocessen beïnvloed wordt?
- Waarom je niet kunt ontwikkelen en veranderen als je je eigen hersenen niet begrijpt?

Dan ben jij toe aan een update van je hersenen!

Door de snelle veranderingen in de afgelopen 100 jaar, zijn onze hersenen niet optimaal mee ontwikkeld. Dit zorgt voor stilstand in je ontwikkeling. Daardoor blijf je op “duinniveau” functioneren en presteren. We staan vaak op een voorgeprogrammeerde stand en weten niet welke bouwstenen we kunnen gebruiken die wel degelijk opgeslagen zijn in onze hersenen, om van los zand een sterke berg te creëren. We hebben als mens allemaal de behoefte om onszelf te ontwikkelen en te groeien naar de persoon die je altijd al had willen zijn. Soms heb je wat hulp nodig om uit het duinzand te klimmen en samen de juiste stappen te zetten om de top van je kunnen te bereiken en je doelen daadwerkelijk te realiseren.    

Jaarprogramma 2020 (uitverkocht)

Update je hersenen is een eenmalig Jaarprogramma dat op 23 augustus in Amersfoort van start gaat.

Dit jaarprogramma is inclusief:
- 9 live dagen
- 2 exclusieve webinars
- Brain balance studiemap
- brainfoods
- braindrinks

Dit jaarprogramma houdt in dat je op 9 LIVE momenten met mij aan de slag gaat. Een eigen studiemap met theorie over de werking van je hersenen. Tijdens deze 6 interactieve duidelijke en haalbare stappen doorloop je op een gedegen manier, met de juiste theorie vanuit de neurowetenschappen en orthomoleculaire geneeskunde het programma. 

Jaarprogramma opleidingsdata:
Zondag 23 augustus - hele dag
Zaterdag 12 september - hele dag
Zaterdag 10 oktober - hele dag
Zaterdag 14 november - halve dag
Maandag 7 december -  avond 
Zaterdag 09 januari '21 - halve dag
Zaterdag 20 februari '21 - halve dag
Donderdag 18 maart '21 - avond
Zaterdag 10 april '21 - hele dag

Het jaarprogramma Update je hersenen 2020 is uitverkocht

Vul het formulier in en je ontvangt als eerste mail over het jaarprogramma van 2021!

Hoe kun je groeien:

Het meest optimale uit jezelf halen start met je brein in te zetten op de juiste manier. Om te kunnen zorgen dat je creatief, gelukkig, gezond, sterk, flexibel, ontspannen en gefocust boven aan de top staat en je jouw doelen hebt bereikt is er wel wat voor nodig.  De Mont Blanc beklimmen doe je ook niet zonder de juiste aandacht,  voorbereiding en training.

In 6 stappen naar de top:

Met mijn jaarprogramma doorlopen we 6 stappen. In de eerste 3 stappen staat kennis vergaren voorop, vanuit daar gaan we herprogrammeren/veranderen en starten we als het ware de klim naar de top. Wanneer we alle stappen samen hebben doorlopen, zal je ervaren hoe het voelt om de top van je brein te bereiken en hoe je deze in kunt zetten om zo je doelen daadwerkelijk te realiseren. Bovenaan jouw top blijven is natuurlijk net zo belangrijk. Na het jaarprogramma kun je het Golden Growth model gebruiken om er voor te zorgen dat je niet terugvalt in oude patronen.

In het jaarprogramma Update je brein’ zetten we 6 stappen:
1. The evolution of your brain
2. Know your brain
3. Fuel your knowledge
4. Balance your brain
5. Reset your brain
6. Stay in motion

Persoonlijke ontwikkeling

Heb jij het gevoel dat er meer in het leven zit dan je er nu uithaalt? Dan heb je de eerste stap gezet richting persoonlijke ontwikkeling. Jezelf ontwikkelen begint namelijk met de wens en bereidheid om jezelf te veranderen. Bijvoorbeeld omdat je huidige privé- of werksituatie je niet bevalt. Of omdat je merkt dat je overtuigingen en gewoonten je tegenhouden bij het bereiken van je doelen.

Persoonlijke groei is nodig om over dit soort drempels heen te stappen en met een nieuwe mindset je dromen te verwezenlijken. Persoonlijke ontwikkeling is dus een bewuste keuze. Een keuze die je met je hart én je verstand moet maken. Blijf je liever in je comfortzone of durf je het avontuur aan te gaan? Ik beveel je het laatste van harte aan. Want als mens kun je ieder moment van je leven (waar je ook staat!) dingen veranderen. De enige vraag is: ben jij er klaar voor?

ONTWIKKELING BEGINT MET BALANS IN JE BREIN

Natuurlijk moet je wel de energie hebben om deze positieve veranderingen in gang te zetten. Die innerlijke kracht begint in je hersenen. Een brein dat stress ervaart door opstapelende deadlines en een gebrek aan rust en gezonde voeding, is te uitgeput om optimaal te functioneren – laat staan om zich te ontwikkelen en nieuwe dingen aan te leren. Pas als er balans is in de hersenen, ontstaat er ruimte voor meer dan alleen het overleven van de waan van de dag. Je kunt je dan persoonlijk gaan ontwikkelen!

Brain Balance en jouw persoonlijke ontwikkeling kun je daarom niet los van elkaar zien. Zodra je met elementen als voeding, rust, mindset en beweging gaat werken aan een betere balans in het brein, ontwikkel je je bijna als vanzelf. Ineens komen die oude doelen en dromen weer opborrelen die waren vervaagd in de hectiek van alledag. Met een gebalanceerd brein en een meer ontspannen leven blijft de nieuwe versie van jezelf zich elke dag doorontwikkelen!

Het jaarprogramma Update je hersenen 2020 is uitverkocht

Vul het formulier in en je ontvangt als eerste mail over het jaarprogramma van 2021!

Ik ben te boeken voor o.a. bedrijfstrainingen, bedrijfscoaching, lezingen, congres presentaties, netwerkbijeenkomsten, symposia, conferenties, relatiedagen, gebruikersdagen, jaarvergaderingen en prijsuitreikingen.