Zakelijk

Brainbalance in (jouw) bedrijf

Charlotte Labee boeken als spreker

Meer dan de helft van de Nederlandse werknemers ervaart regelmatig werkgerelateerde stress. De oorzaak daarvan ligt vaak dieper dan werkdruk alleen, weet auteur, Brain Balance expert en veelgevraagd spreker Charlotte Labee.

De moderne westerse levensstijl voorziet te weinig in elementaire psychologische behoeften en leidt hierdoor tot een disbalans in het brein. Mijn effectieve oplossing voor dit veelvoorkomende probleem deel ik over de hele wereld met organisaties die haar boeken voor een lezing.

Biografie van Charlotte Labee

Ik word geboren op 13 januari 1986 en start al op jonge leeftijd een carrière als model. In 2008 word ik verkozen tot Miss Universe Nederland en daarnaast presenteer ik diverse programma’s bij Omroep Brabant en RTL4. Alles lijkt me voor de wind te gaan: ik trouw, krijg een zoon en start een kledingbedrijf dat in eerste instantie erg succesvol is.

Maar naast alle voorspoed volgt ook tegenslag. Inmiddels draai ik standaard 80-urige werkweken en dat laat op fysiek, emotioneel en mentaal niveau zijn sporen na. Ik krijg baarmoederhalskanker, maar geef mezelf nauwelijks de tijd om goed te herstellen. Toch overwin ik de ziekte en word ik zwanger van zoontje Sky.

Na de geboorte volgt nog meer tegenspoed. Mijn huis brandt af en tot overmaat van ramp gaat m'n kledinglijn failliet. Na deze roerige periode en neerwaartse spiraal in zowel de werk- als privésfeer volgt de onvermijdelijke burn-out. Serieuze verlammingsverschijnselen en andere medische klachten dwingen de normaal zo energieke ik om het roer in mijn leven drastisch om te gooien.

Zakelijke trainingen

Deze lezing / workshop is aftrekbaar voor de belasting als ondernemer en zzp-er. Als je medewerker bent dan zijn de meeste werkgevers bereid om te investeren in hun personeel. Persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit zijn daarin belangrijke peilers. Check of je werkgever bereid is deze investering in jou te doen.

Geluk, balans en succes in het leven

Begin 2017 verander ik mijn levensstijl ingrijpend. Ik verdiep me eindeloos in de wereld van het menselijk brein, mindset, voeding en beweging en volgt opleidingen op het gebied van onder andere orthomoleculaire geneeskunde, ‘Neural Cause Effects’, NLP, en ‘Body Mind Reset’. Na het vergaren van een schat aan waardevolle informatie op het gebied van neurowetenschappen en voedingsleer ontwikkel ik mijn eigen unieke methode in de vorm van het Golden Growth model.

Een centrale rol in dit model speelt het begrip Brain Balance, dat draait om het vinden van de optimale balans tussen het rationele en onderbewuste brein. In de huidige maatschappij is deze balans bij veel mensen verstoord, terwijl de wetenschap heeft aangetoond dat dit leidt tot variërende gezondheidsissues zoals burn-out, depressie en obesitas. Deze verschijnselen zijn niets anders dan een gezonde reactie van het lichaam op een ongezonde leefstijl.

Auteur en Brain Balance expert inhuren voor een lezing

Inmiddels sta ik door mijn zelf vergaarde en toegepaste kennis weer midden in het leven. Mijn nieuwe missie is anderen te helpen om hetzelfde bevrijdende resultaat te ervaren. Dit doe ik onder meer als auteur van het boek Brain Balance – het geheim voor geluk & gezondheid. In het boek ontvouw ik de 6 stappen waarmee iedereen binnen 60 dagen in balans kan komen, zijn leven structureel kan veranderen en dromen kan najagen.

Maar ook als spreker timmer ik hard aan de weg. Ik ben te boeken voor onder andere seminars, congressen, symposia, netwerkbijeenkomsten en bedrijfstrainingen op maat. Op open en toegankelijke wijze deel ik mijn kennis en kunde met iedereen die het gevoel heeft dat er meer in zit dan er nu uitkomt; zowel in de werk- als privéomgeving.

Contact opnemen met Charlotte Labee

Ik behoor inmiddels tot de populairste sprekers op het gebied van het brein, gezondheid en een gebalanceerde levensstijl. Op inspirerende wijze gebruikt ze doortimmerde theorie ter ondersteuning van haar praktijkervaring en enthousiasmeert ze ook anderen om het maximale uit het leven te halen.

Het is de reden dat tal van grote organisaties binnen uiteenlopende sectoren haar inhuren voor een maatwerk lezing of training. Wilt u mij ook inhuren als inspirator of coach? Informeer bij de betrokken specialisten van Quality Bookings naar de mogelijkheden en voorwaarden om mij te boeken.

Michelle Coops

Charlotte is een vrouw die het podium letterlijk ‘rockt’. Ze weet een fascinerend, maar ingewikkeld onderwerp als het brein en stress heel toegankelijk en praktisch te maken. En dat doet ze op een super inspirerende, energieke manier. In alle jaren dat ik Charlotte ken is ze gigantisch gegroeid, maar haar oprechtheid, haar positiviteit en kracht zijn er altijd al geweest. Bovendien is ze voor mij een echte inspiratiebron als het gaat om ‘aanpakken’ en ondernemerschap. Charlotte is sensitief, maar daadkrachtig en is altijd mijn go-to person als ik even overvoerd ben met stress. Naar haar luister ik ook daadwerkelijk ;). Haar talks en trainingen: definitely worth going to!!

Michelle Coops
Rebelicious Business owner of training agency Be a Brand Rebel, Brand Strategy, Storytelling, Persuasion
Babs Soares-Scheelings

Open minded en nieuwsgierig ging ik naar de allereerste mindset Talk van Charlotte bij LOT&DAAN in Rotterdam… Charlotte heeft mij gestimuleerd om ook iedere dag bezig te zijn met je mind en dat je deze grijze massa wel degelijk kunt trainen! Als ik naar 5 maanden geleden kijk en naar vandaag – waar ik al niet sta en hoe zij mij hierin heeft geholpen – Wauw! Zo fijn! Ik raad de Mindset Talk, het volgen van Charlotte op haar social media kanalen echt zo aan. Oh ja.. enne de te leuke Mindset kaartjes die wij tijdens de Talk kregen, zitten standaard in mijn tas met de opdrachtjes erop bedacht door Charlotte – Ik doe er iedere dag 1 en sleep ook mijn vriendinnen hierin mee! We gaan met zijn allen naar de volgende Talk!

Babs Soares-Scheelings
Gastvrouw bij TendenzKappers
Michelle van Stijn

Ik heb Charlotte dit jaar leren kennen. Bij onze eerste afspraak was mij binnen 3 minuten duidelijk, Charlotte is niet zomaar een ervaringsdeskundige. Haar drive is echt “de ander” te willen helpen. In drie uur tijd deelt zij helder en duidelijk hoe je direct jezelf kunt resetten naar een nieuwe mindset en gedrag. Een lezing vol kwetsbare kanten van haarzelf, vol humor en een grote interactie met de zaal. Deze lezing is echt interessant voor iedereen zowel mensen hoog in het bedrijfsleven, ondernemers, zorg, gemeente en iedereen die zichzelf een minder stressvol en gezondere mindset gunt. Ik ben echt heel dankbaar dat Charlotte op mijn pad is gekomen.

Michelle van Stijn
Internationaal Sales en Team Trainer, spreker, Interim, Coach, DiSC gecertificeerd, NLP
Wouter Besters

Op 9 september een inspirerende masterclass bij Charlotte gevolgd. Een aanrader voor iedereen die open staat om het maximale uit het leven te halen. De kennis, nieuwe inzichten en vooral de interactie met het publiek deed Charlotte fantastisch. Een warme persoonlijkheid die open staat voor al je vragen. Geen seconde spijt gehad van deze leerzame middag. De opgedane ervaringen al kunnen gebruiken in het dagelijkse leven. Ook als ondernemer heb ik er veel aan gehad om bepaalde situaties beter te kunnen inschatten. Ik kan de masterclass van Charlotte iedereen aanbevelen.

Wouter Besters
The Conversion Department. For Growth.

Ik ben te boeken voor o.a. bedrijfstrainingen, bedrijfscoaching, lezingen, congres presentaties, netwerkbijeenkomsten, symposia, conferenties, relatiedagen, gebruikersdagen, jaarvergaderingen en prijsuitreikingen.